Kadir İnanır’dan haber var! Hayat arkadaşı Jülide Kural son durumunu anlattı

MYNET-Yeşilçam’ın yakışıklı genci Kadir İnanır, 24 Mart sabahı evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılarak uzun süre yoğun bakımda tutuldu.

Yoğun bakımdan çıkarılan ancak hastanede tedavisine devam eden Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural şu ​​ifadeleri kullandı:

YENİ BİR AÇIKLAMA GELDİ

“Kadir İnanır sevgisini kalbinizde taşıyan milyonlarca kişiye, yeni gelişmeler doğrultusunda gerçek bilgileri aktarma zorunluluğunu hissediyorum. Bildiğiniz gibi aylarca süren hastane tedavi sürecinde çok olumlu gelişmeler yaşansa da. Enfeksiyon nedeniyle zor zamanlar da yaşandı. Ancak her seferinde öfkeyi, neşeyi ve yaşama tutkusunu yüreğinde taşıyan Karadeniz’in gücü, Fatsalı Kadir’in gücü her zaman tüm zorlukların üstesinden gelmeye kararlıdır.

Bu vesileyle Prof. Dr. Uğur Türe başta olmak üzere Yeditepe Üniversitesi Hastanesi doktorlarına ve sağlık çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz. İyileşme sürecine özen ve nezaketle gösterdikleri özveriden dolayı her zaman minnettar olacağız. Teşekkür ederim, teşekkür ederim!

Kadir Jülide

24 Mart’tan bu yana devam eden tedavi sürecini 16 Ağustos’tan itibaren Koç Üniversitesi Hastanesi’nde sürdürme kararı aldık. Kararımızın temelinde doktorlarımızın yönlendirmesiyle daha yoğun bir fizik tedavi programına katılma ihtiyacı vardı. İyileşme sürecinin daha da hızlanacağına eminim.

“MÜCADELEYE DEVAM EDİN”

Tüm bu mücadele devam ederken bazı vasıfsız kanallardan gelen vasıfsız programları veya tıklayarak para kazanmaya çalışan yoksul insanların yalan haberlerini dinlememenizi rica ediyorum. Kalitesizliğin her türlüsünün yaygınlaştığı bu günlerde; Siz de biliyorsunuz ki, bu ülkenin önemli bir sanatçısı olan ve sağlığı için mücadele eden Kadir İnanır’a bu kalitesizliği bulaştırmanız mümkün değildir. Kadir’in isteğidir; benden ve doktorlarından başka haber dinlemeyin. Ve son söz. “Mücadeleye devam edin” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir