Fiyatı 2 bin 999 TL’ye düştü! Fakir Uno Chefry sıcak hava fritözü satışta

Sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak mutfakta geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarmanızı sağlar. Sıcak hava fritözleri az yağlı veya yağsız pişirme özelliği sayesinde lezzetten ödün vermeden sağlıklı yemekler pişirmenizi sağlayan ürünlerdir. Airfryer’lar arasında öne çıkan Fakir Uno Chefry sıcak hava fritözü, 5 litrelik geniş kapasitesi, 8 pişirme programı ve kullanım kolaylığıyla fark yaratan bir seçenek sunuyor. Üstelik Prime Alışveriş Festivali kapsamında artık %29 indirimle satın alabileceğiniz model, mutfakta size büyük kolaylık sağlayacak! İşte Fakir Uno Chefry’nin tüm özellikleri…

Fakir Uno Chefry sıcak hava fritözü


Fakir Uno Chefry sıcak hava fritözü, 5 litrelik geniş haznesi sayesinde büyük porsiyonları tek seferde pişirmenize olanak tanıyan güçlü bir cihazdır. 1750 Watt gücü sayesinde hızlı ve etkili pişirme sağlayarak zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. 8 farklı pişirme programıyla et, sebze, tavuk gibi pek çok lezzeti az yağ kullanarak veya hiç yağ kullanmadan sağlıklı bir şekilde hazırlayabilir, dijital ekranı sayesinde pişirme süresi ve ısı ayarlarını kolayca kontrol edebilirsiniz. Dondurulmuş gıdaların hızlı buz çözme fonksiyonu, yemek hazırlama sürecini daha kolay hale getirir. Meyve ve sebze kurutma fonksiyonu sayesinde sağlıklı ev yapımı atıştırmalıklar hazırlamak da çok kolaydır. Kompakt tasarımı sayesinde mutfakta fazla yer kaplamayan ürün, çıkarılabilir kase sayesinde yemek pişirildikten sonra hızlı bir şekilde temizlenebiliyor ve her öğünde fark yaratarak başarılı sonuçlar veriyor.

Kullanıcı yorumları

  • “Aldığımız ilk günden itibaren annem neredeyse her şeyi onunla pişirmeye başladı. Çok mutlu oldu. “Keşke daha önce alsaydım” diyor. Teyzemi de almaya zorladı. Kesinlikle tavsiye ediyoruz, Hızlı kargo ve kaliteli ürünü satın alabilirsiniz.”

  • “Çok hızlı kargo ve teslimat, uygun fiyat, mükemmel kalite.”

Ürünü keşfedin

Bu içerik 9 Ekim 2024’te yayınlandı. Listelenen ürünlerin indirimli fiyatları ve fiyatları, içeriğin yayınlanmasından bu yana değişmiş olabilir.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir