Fenerbahçe'nin yıldızından Mourinho'nun sözleri: 'Mükemmel bir birliktelik olacak' – Son Dakika Spor Haberleri

F.Bahçe'nin Portekizli yıldızı Miguel CrespoO'Jogo'ya açıklamalarda bulundu.

27 yaşındaki Crespo onun hemşehrisi ve F.Bahçe'nin yeni teknik direktörü. José Mourinho O da yorum yaptı.

Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelişiyle ilgili konuşan Crespo, şunları söyledi: “Tarihin en büyük antrenörlerinden biri olan Mourinho'nun gelişini büyük duygularla takip ettim. Hem Mourinho hem de F.Bahçe taraftarı çok iddialı, mükemmel bir kombinasyon olacak. Fenerbahce'nin yeniden Türk futboluna hakim olacağına inancım tamdır. Burası çok büyük bir kulüp ve bence Mourinho'nun gelişiyle artık her şey yerli yerinde.” dedi.

Miguel Crespo

“GÜZEL BİR YIL GEÇİRMEYE HAZIRIZ”

İspanya'ya kiralık transferi hakkında yorum yapan yıldız isim, şunları söyledi: “La Liga'da farklı hedefleri olan farklı bir realiteyi tanımak, zenginleştirici bir deneyimdi. Rayo'yu temsil etme ve çocukluk hayalim olan İspanya Ligi'ni yaşama fırsatı için ancak minnettar olabilirim. Bu vesileyle herkese bana gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür etmek istiyorum.'' dedi.

Son olarak gelecek sezonla ilgili konuşan Crespo şunları söyledi: ''Beni tanıyan herkes her gün ne kadar çalıştığımı bilir. Kariyerimin bu aşamasında kendimi çok daha olgun ve özgüvenli hissediyorum ve harika bir yıl geçirmeye hazırım.'' dedi.

Geçen sezonun ikinci yarısını Rayo Vallecano'da kiralık olarak geçiren Crespo, 15 maçta forma giydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir