Cristiano Ronaldo dördüncü NFT koleksiyonunu Binance ile sundu

Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, Binance işbirliğiyle dördüncü NFT koleksiyonunun lansmanını duyurdu.

29 Mayıs'ta Binance NFT Marketplace'te satışa sunulacak yeni koleksiyon, futbolcunun hikayesini kutlayacak ve kariyerinden önemli anları içerecek.

Binance'in blog gönderisine göre Cristiano Ronaldo şunları söyledi:

“Futbol yolculuğum boyunca dünyanın her yerini dolaştım ve en prestijli kulüplerin bazılarında oynama onuruna eriştim. Şimdi bu yolculukta bana katılma sırası sizde.”

Yeni koleksiyonda yer alan NFT'lerin sayısı seri çıkana kadar açıklanmayacak ve fiyatı da şu ana kadar belirtilmedi. Ancak gönderide fiyatın her “normal NFT” için aynı olacağı, koleksiyondaki “en yeni Süper Nadir NFT” için fiyatın farklı olacağı belirtiliyor.

Cristiano Ronaldo'nun yer aldığı önceki NFT etkinlikleri, Binance promosyonunun bir parçası olarak sahiplerinin efsaneyle futbol oynamaya davet edildiği birinci sınıf bir deneyim de dahil olmak üzere dijital alanın dışına da faydalar getirdi.

Cointelegraph'ın Kasım 2023'teki haberine göre, daha önce Binance ile NFT satışlarında yer alması nedeniyle Florida'daki bir ABD bölge mahkemesinde futbol yıldızına karşı toplu dava açılmıştı.

Davacılar, Ronaldo'nun “Binance ile koordineli olarak kayıtsız menkul kıymetlerin arz ve satışını desteklediğini, desteklediğini ve/veya bunlara aktif olarak katıldığını” ve Binance'in bu tür faaliyetlerde bulunduğunu iddia etti.

Cristiano Ronaldo'ya karşı açılan dava, Binance'in kurucusu Changpeng “CZ” Zhao'nun ABD'de dolandırıcılığa olanak sağlamaktan suçlu bulunmasına yol açan önceki hukuki sorunlardan kaynaklandı. Nisan 2024'te CZ, kara para aklama planına karıştığı iddiasıyla dört ay duruşma öncesi tutukluluk cezasına çarptırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir