Esenyurt’ta bir kişiyi sokakta hareket halindeki araçtan attılar – Son Dakika Türkiye Haberleri

Esenyurt’ta henüz bilinmeyen bir nedenle hareket halindeki araçtan bir kişiyi sokağa attılar. Devrilen vatandaş, otomobilin gittiği yöne doğru kaçtı. O anlar kameralara yansıdı.

Yayınlanma: 04.09.2024 – 09:09

Abo Ol

google-haberler

Kaza, 1 Eylül Pazar günü saat 04.55 sıralarında İstanbul’un Esenyurt Mahallesi Yeşilkent Mahallesi 1889 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol boyunca seyreden otomobilden bilinmeyen bir nedenle bir kişiyi sokağa attılar. O anlar güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi. Görüntülerde, beyaz bir otomobilin yol boyunca hızla ilerlediği ve arka kapıdan bir kişiyi yola fırlattığı, araçtan düşen kişinin takla atarak aracın gittiği yöne doğru koştuğu anlar görüldü.

“BU İNSANLIĞIN ARKASI DEĞİL”

Sokakta yaşananları güvenlik kamerasından izleyen mahalle sakini Nuri Ünalan, şunları söyledi: “Kameradan gördük. Bu insanlığa yakışan bir davranış değil. Aranızda ne olursa olsun bu yapılacak bir hareket değil. Sorunu bilmiyoruz, kamerada gördük. Bu bir insana yapılabilecek bir şey değildir. İnsanlar bir yana, hayvanlara da pek çok şey yapılıyor. Bir insanı sokağa atmak doğru değil. İnsanlığa yakışmıyor. Kendi kendime ‘Bir insanın değeri bu kadar mı düştü?’ dedim. Adamı bir paçavra gibi atın. Geçen bir araba ona çarpsaydı ne olurdu? Geceleri olur. Bunu kabul edemiyorum, insanlara böyle şeylerin yapılmasını kabul etmiyorum. Özellikle bizim mahallede. Burası gerçekten güzel ve sakin bir mahalle. Burada duyarlı insanlar var. “Sokağa bir araba çıkıyor, adamı içeriden itiyorlar” dedi.

İlgili haberler

Son dakika haberi... Esenyurt'ta 34 katlı binada yangın: mahsur kalanlar kurtarıldı
Esenyurt'ta bıçaklı saldırgan teröre neden oldu: Biri polis 2 kişi yaralandı

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir