Hasan Can Kaya’ya katıldığını ve aldatıldığını açıkça anlattı! Yakın arkadaşları ilişkinin videosunu çekip gönderdi

MYNET- Talkers’ın yeni sezonu Exxen’de büyük ilgiyle başladı. Sunuculuğunu Hasan Can Kaya’nın üstlendiği programa katılan konuklar, özel hayatlarını çekinmeden anlatıyor.

Müge Anlı’nın programının son bölümünde bomba anlar yaşandı. Konuk aldatıldığını açıkladı. “Defalarca aldatıldım” diyen misafire Hasan Can Kaya, “Kendinizi aldatılırken nasıl yakaladınız?” diye sordu. diye sorduğunda hiç beklemediği bir cevap aldı.

Ünlü komedyen, genç kadının “En yakın arkadaşları ona pornografi göndermiş, ben de öyle öğrendim” deyince ne diyeceğini bilemedi. Kaya, “Çok tartışmalı değildi” dedi.

Konuk şunları söyledi: “Ben yapmadım diyerek yalanlıyor ama videonun bir kısmını gördüm, kızın göğsünü öptüğünü gördüm, o yüzden hile yapmadığını iddia etti çünkü hiçbir şey olmadığını iddia etti.”

hhhh

“ÜÇ ERKEK VE BİR KIZ…”

Hasan Can Kaya’ya katılan konuk şöyle devam etti: “Avukattı, arkadaşını mahkemeye verip haksız avantaj elde etti, buna 3 arkadaş arasında grup seks de diyebiliriz, biri doktor, diğeri avukat. , diğeri vasıfsız… 3 erkek ve bir kız… Kız dansözdü.” “Bu arada” her şeyi net bir şekilde anlattı.

ıuouio
Sunucu nefesi kesilerek, “Ücretli askerlik sırasında tanıştılar ve arkadaşlarıyla 20 gün boyunca grup seks yaptılar” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir