Mehmet Büyükekşi gündeme ilişkin açıklama yayınladı! 2024 Avrupa Şampiyonası

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Avrupa Futbol Şampiyonası'na ilişkin konuştu.

“Koçumuza ve takımımıza güvenimiz tam!”

“Milli takım formasına gönül vermiş tüm oyuncularımız bizim için çok değerlidir. Takım tercihleri, oyuncularımızın fizik kondisyonları, maç taktikleri gibi konular teknik komitemiz tarafından belirlenmektedir. Hem teknik heyetimiz hem de oyuncularımız mücadeleye devam ediyor. büyük bir uyum içinde çalışıyoruz.”

“KİMSE KİŞİSEL ÇIKARLARI İÇİN KULLANAMAZ!”

“Çek Cumhuriyeti'ne karşı tek bir puan bile gruptan çıkmak için yeterli olsa da, ne yazık ki, özellikle sosyal medyada, normal bir antrenman imajı üzerinden organize, art niyetli ve kirli bir algı operasyonu yürütülüyor. Geçen yıl futbol tarihimiz boyunca milli takımımızın başarısının kişisel beklentileriyle örtüşmesini istemeyen çıkar sahipleri, geçmişte olduğu gibi bugün de futbolumuz için her zaman bir tehdit olmuştur. Milli takımımızın gruptan çıkmasını istemeyen milli değerler yeniden sahneye çıktı', bizim gibi olmayanları başarılarıyla bir kez daha hayal kırıklığına uğratacak, milli takımımızın tüm oyuncularına ve teknik kadromuza güveniyoruz. Tarihimizde ilk kez lider olarak katıldığımız ve tarihimizde ilk kez galibiyetle katıldığımız bu turnuvada, 16 yıl sonra gruptan çıkarak tarih yazmaya devam edeceğiz” dedi.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Milli takımda şok bir sakatlık daha!Milli takımda şok bir sakatlık daha!
Arda Güler milli takımda iddialı!  ''Buradan herkes duyabilir''Arda Güler milli takımda iddialı! ''Buradan herkes duyabilir''
F.Bahçe takımı Topuk Yaylası tesislerine ulaştıF.Bahçe takımı Topuk Yaylası tesislerine ulaştı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir