Yozgat’ta 1500 kişiye “En İyi Narkotik Polis Annesi” eğitimi verildi

Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, güvenlik güçlerinin uyuşturucuyla mücadeleyi gece gündüz 24 saat sürdürdüğünü söyledi.

Sadece kurumların mücadelesinin yeterli olmadığını, vatandaşların da onu koruması ve desteklemesi gerektiğini belirten Özkan, şöyle konuştu: “Daha huzurlu bir Yozgat için birlikte çalışalım. En iyi narkotik polisi annedir, o biliyorsa anne de bilir.” .” O bulursa annesi de bulur. Bunun temel nedeni Yozgat’ta bağımlılığın olmamasıdır. Bu nedenle her şeyden önce annelerimizin gücüne ihtiyacımız var. Hiçbir ebeveyn ‘benim çocuğum bunu yapmaz’ diyemez. ‘Benim oğlum oraya gitmez’ ama komşumuzun oğlu, mahallemizin oğlu olabilir. Kalbimizin diliyle başlayalım ve çocuklarımızı koruyalım. dedi.

Konuşmanın ardından jandarma ve polis ekipleri slayt gösterisiyle uyuşturucu ve uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgiler verdi.

Jandarmanın narkotik köpeği de gösteri yaptı.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Adnan Kayık, İl Jandarma Komutanı Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal, daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir