Bakan Yerlikaya duyurdu! Telegram ve Discord’da C31K adlı grubun yöneticisi olan iki çocuk gözaltına alındı.

Telegram ve Discord üzerinden kurdukları grupta kedilere işkence yaptığı görüntülerini paylaşan, terör örgütü propagandası yapan, şehitlerimize ve Atatürk’e hakaret eden C31K kedilerinin işkence yaptığı görüntüler sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Bakan Yerlikaya, C31K isimli grubun yöneticilerinin koruma altına alındığını ve ifadelerinin psikolog eşliğinde Cumhuriyet Savcısı tarafından alınacağını duyurdu. Bakan Yerlikaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Ankara Emniyet Müdürlüğümüz, “Hz. Sosyal paylaşım platformları Telegram ve Discord’da aktif olarak yer alan C31K isimli grubun yöneticilerinden Ebu Cehil” isimli çocuk EK isimli çocuk olup koruma altına alınmıştır. Zile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz koordinasyonunda Ankara Emniyet Müdürlüğümüzden.

Adı geçen “Arda Bateman” isimli şahsın AT isimli küçük kız çocuğu olduğu belirlenerek İstanbul Emniyet Müdürlüğümüz tarafından koruma altına alındı. İfadeleri Cumhuriyet Savcısı tarafından psikolog eşliğinde alınacak.

Sosyal medya üzerinden sapkın düşünceleriyle başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere toplumumuzu zehirlemeye çalışanlara merhamet etmeyeceğiz.

Çocuklarımızı cinsel istismara zorlayan zorbalarla, kadına şiddet uygulayan, kin ve nefret saçan zorbalarla hesaplaşmamız gereken bir hesabımız var! Siber dünyada hangi deliği gizlerseniz saklayın, siber devriyelerimiz sizi tek tek bulacak ve adalete teslim edecektir.

Aziz milletimizin şunu bilmesini istiyorum; Kadına yönelik şiddet, cinsel istismar gibi suçların işlendiği suç merkezlerine karşı mücadelemiz her alanda devam edecektir.

Tüccarları zehirlemek ve sapkın düşünce akımlarına kaptıracak tek bir çocuğumuz, gencimiz, insanımız yok. İçişleri Bakanlığı olarak 600 bin çalışanımızla huzur ve güvenliğin sağlanması için varız. “Bundan geri adım atmayacağız”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir