Dünyanın en seksi kadını seçildi! Ashley Graham Yunanistan'daki tatillerini birbiri ardına paylaştı! Bikini üstü çok küçük

Maxim dergisinin yaşayan en seksi kadın seçtiği Ashley Graham, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Büyük beden model Ashley Graham, son yıllarda kucağında ikiz bebekleri olmasına rağmen podyumlardan uzak durmadı.

TATİL POSTALARINIZI TEK TEK PAYLAŞIN

Üç çocuk annesi Amerikalı model, son dönemde podyumların en çok aranan isimleri arasında yer alıyor. Şu sıralar Yunanistan'da tatilde olan ünlü model, tatil fotoğraflarını peş peşe paylaşıyor.

Siyah beyaz bikinisiyle poz veren ünlü modele bikini üstünün küçük gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Büyük beden modelin göğüsleri bikini üstünden adeta taştı.

2

YORUMLAR KALDIRILDI

Sosyal medyadaki ünlü isim; “Mayosu çok mu küçük?”, “Doğal görünümüne bayılıyorum”, “En güzeli, en güzeli, en ateşlisi”, “Çok güzel” gibi yorumlar yapıldı.

3

Daha önce de zorbalığa maruz kaldığını “12 yaşımdayken bedenimden utanıyordum” diyerek açıklayan ünlü model, sıklıkla her kadına bedeniyle barışık olması yönünde tavsiyelerde bulunuyor.

4

Cesur tarzıyla adından söz ettiren ünlü model, geçtiğimiz yıl “Yılın Uluslararası Kadın Modeli” seçilmişti.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kalçasını yaptırdığını itiraf etti!  Kulaklarını yaptırması söylendiğinde... Kalçasını yaptırdığını itiraf etti! Kulaklarını yaptırması söylendiğinde…
Annesinin izinde!  Genç model pozlarıyla ortalığı karıştırdıAnnesinin izinde! Genç model pozlarıyla ortalığı karıştırdı
Artık rap performansıyla günün gündeminde!  Artık rap performansıyla günün gündeminde! “Sesi çok güzeldi”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir