AK Parti’den Narin Güran Cinayeti Konusunda “İkiyüzlülük” Açıklaması! Suç, teğmenleri aracılığıyla Özgür Özel’e de yüklendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde açıklamalarda bulundu. Çelik’in gündeminde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “kılıç yemin töreni” ve Narin Güran cinayetine tepkisi vardı.

Teğmenlerin ÖZGÜR ÖZEL’E TEPKİLERİ

Çelik’in konuşmasının en önemli mesajları şöyle:

  • Harbiye de bu milletin değeridir, İmam Hatip okulları da milletin değeridir. Bunları birbirine düşüren anlayış son derece provokatiftir. Sayın Cumhurbaşkanımızın sözlerinden asker ve imam hatip okullarını birbirine düşüren bir konuşma çıkarmak son derece provokatif bir yaklaşımdır. Özel’in değerlendirmelerinde demokratik bir sonuç görünmüyor. Bu açıklamanın kınanması gerekiyor.

“NARİN’İ DESTEKLİYOR GİBİ BİR HAVA YARATMAK ONLAR İÇİN YAKALIKTIR”

  • Narin kızımızı hâlâ büyük bir acıyla anıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bu kişilerin gerekli cezaları almaları için yargı sürecini bizzat takip edeceğini ve konunun takipçisi olacağını söyledi. Bu konularda siyasi açıklama yapmak son derece yanlıştır. Bu, vicdanlarımızı kanayan, hepimizi ilgilendiren bir konudur. Bunu siyasi mesele haline getirmeye çalışmak yanlıştır. Acıyı paylaşmak yerine doğrudan hükümetimize ve partimize konuşanlar oldu. Özellikle PKK terör örgütüne destek veren ve hiç Diyarbakırlı anneleri ziyaret etmemiş olanların Narin’i destekliyormuş gibi bir atmosfer yaratması ikiyüzlülükten başka bir şey değildir.

  • Bu hatayı Kuran öğretilerine saldırmak için kullanmak siyasi ikiyüzlülüktür. Bu gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu acı milletimizin acısı olarak hafızalara kazındı.

Ekran görüntüsü 2024-09-11 160249Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir