Fernando Muslera: Bu kulüp bunu hak ediyor

genişletmek

KAYNAK DHA

Sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'ın kazanan kalecisi Fernando Muslera, basına açıklama yaptı.

Muslera, şunları söyledi: “Takım arkadaşlarımı, başkanımı, yönetim kurulu üyelerimi, teknik ekibi ve çalışanları tebrik ediyorum. Bu çok çok önemli. İki yıl üst üste şampiyon olduk. 13 yılda 17 kupam var. Bunun için çalışıyoruz. Bu bilinçle haziran ayından bu yana maçlar yapıyoruz, harika maçlar oynadık, “Bütün bunların sonucunda kırılabilecek tüm rekorları kırdık ve bu kulüp bunu hak ediyor” dedi.

Kupa kazanmanın önemli olduğunu belirten Muslera, şöyle konuştu: “Beşiktaş çok önemli bir kupa kazandı. Kupa almak önemli bir şey. Şampiyonluğu da kazandık. Kupa elbette kutlanıyor. Şimdi dinleneceğiz. 2011'de Süper Kupa'da Beşiktaş'la karşılaşacağım. “Size her zaman bu kulübün ne kadar büyük bir kulüp olduğunu ve şampiyonluk için mücadele ettiğini söyledim” dedi.

Futbolun 3 sonucu olduğunu hatırlatan eldiven uzmanı, şöyle konuştu: “Geçen hafta en iyi performansımızı sergileyemedik. Bunu söylemek lazım. Maçı kaybettik. Bu tüm sezonu etkileyecek bir şey değil. Rekorlar kırdık. Gösterdik. Sonuç tek bir maçla belirlenemez.”

Mauro Icardi: Sahada yaptıklarımızla şampiyon olduk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir